Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest sinds verlies tegen Ok Rae Yoon bij ONE op TNT 4 afgelopen april. De wedstrijd zette Alvarez terug naar 1-2 (1 NC) in de ONE Championship-kooi. Het bleek dat dit de laatste keer was dat hij bij de organisatie zou vechten.

Eerder deze week werd de 38-jarige ontslagen door ONE Championship. De beslissing werd niet genomen vanwege de recente gevechten van Alvarez in de kooi. In plaats daarvan vroeg hij om zijn ontslag vanwege de wens om zijn carrière in de Verenigde Staten te beëindigen.

Eddie Alvarez besprak zijn carrièreplannen op The MMA Hour met Ariel Helwani. Daar liet hij het eerder genoemde nieuws los dat hij zijn carrière in Amerika wilde beëindigen. In het gesprek onthulde Alvarez ook dat hij bereid zou zijn zijn carrière te beëindigen tegen een aantal voormalige organisaties waar hij vocht.

Maakt mij niet uit

Die voormalige zijn Bellator en de UFC. Alvarez was een beroemde kampioen in beide organisaties en eindigde op goede voet met beide. Het lijkt erop dat de vechter zijn opties open houdt met betrekking tot zijn volgende bestemming.

"Ik ga hoogstwaarschijnlijk mijn laatste contract tekenen en ik wil gewoon hier in de Verenigde Staten vechten", verklaarde Alvarez. "Ik wil en moet echt vechten in de Verenigde Staten om mijn carrière hier af te ronden." De opties die Alvarez daarvoor heeft zijn de UFC en Bellator, alhoewel PFL ook een volgende bestemming zou kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws