'Kom met die Jab!' Mike Passenier coacht vechters naar de knock-out winst | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Kom met die Jab!' Mike Passenier coacht vechters naar de knock-out winst | video

'Kom met die Jab!' Mike Passenier coacht vechters naar de knock-out winst | video

Mike Passenier heeft al heel wat vechters groot gemaakt en tot kampioenen. In deze video kun je zien hoe een de beste coaches ter wereld dit doet.

Dat Passenier een grote naam is in de vechtsportwereld staat buiten kijf, zo traint hij legendes Badr Hari en Murthel Groenhart. Niet alleen bij zijn vechters dwingt hij respect af maar ook bij de fans die nu een uniek kijkje krijgen achter de schermen in een video. Daarin is te zien en horen hoe een topcoach als Passenier zijn vechters leidt in de strijd.

In dit geval een gevecht bij Glory Kickboxing tussen Passenier's protégé Serkan Ozcaglayan en de Duitser Sergej Braun in november vorig jaar. Ozcaglayan won deze partij met een gigantische knock-out op de Duitser.

We zien hoe Passenier in de video samen met zijn team Ozcaglayan naar de overwinning coached. "Houdt je handen hoog en blijven kijken, we viern pas als we gewonnen hebben", zegt Passenier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws