Conor McGregor wil gevecht met oud-rivaal Nate Diaz! 'Moet gebeuren' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor wil gevecht met oud-rivaal Nate Diaz! 'Moet gebeuren'

Conor McGregor wil gevecht met oud-rivaal Nate Diaz! 'Moet gebeuren'

Conor McGregor heeft beloofd dat er ooit een derde gevecht zal plaatsvinden tussen hem en Nate Diaz.

Tijdens een interview eerder vandaag met Ariel Helwani bevestigde 'The Notorious' dat er een derde gevecht zal plaatsvinden tussen hem en Diaz. Die ook bevestigde dat hij eigenlijk tegenover Diaz bij de Ultimate Fighter zou coachen,

"Ik was niet teleurgesteld dat Diaz niet tegen mij coached. Het derde gevecht zal op een gegeven moment zeker plaatsvinden ... We moeten vechten.", zei McGregor.

Derde gevecht Conor McGregor tegen Nate Diaz komt er 

"Kijk naar al mijn gevechten. Als ik het zeg, gebeurt het." Hoewel het momenteel niet het meest waarschijnlijke lijkt dat McGregor en Diaz opnieuw tegen elkaar zullen vechten, kan dat natuurlijk altijd veranderen.

Momenteel is Diaz niet meer bij de UFC en is op zoek naar een bokswedstrijd terwijl 'The Notorious' zijn UFC-terugkeer maakt en probeert zijn weg te bulldozeren naar een titelgevecht. Een trilogie in de boksring kan een mogelijkheid zijn in de toekomst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws