'Glory zwaargewichten van nu zijn beter!' K-1 legende Ernsto Hoost over Grand Prix Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Glory zwaargewichten van nu zijn beter!' K-1 legende Ernsto Hoost over Grand Prix

'Glory zwaargewichten van nu zijn beter!' K-1 legende Ernsto Hoost over Grand Prix

Ernesto Hoost een van de K-1 legendes is duidelijk, de Glory zwaargewichten van nu zijn beter dan die in het verleden in de befaamde toernooien vochten die de organisatie nu terug brengt.

Er is geen twijfel dat vechters zoals Hoost, Peter Aerts, Semmy Schilt, Remy Bonjasky en vele meer die in Japan grote successen scoorden echte beesten waren in de ring. Toch is Hoost van mening die verheugd is dat Glory het K-1 concept terugbrengt, dat de zwaargewichten van nu beter zijn voorbereidt.

"Deze generatie van zwaargewichten is beter dan die van mijn generatie", zegt Hoost. "Ze hebben allemaal een goede conditie en zijn allemaal goed voorbereidt." Dat de tijden zijn veranderd en dat de vechters goede prestaties neerzetten komt onder andere door de prestatie die onder andere Hoost en de zijnen neerzette.

"ik verwacht een goed Glory toernooi, de weg naar meer start op 29 april", aldus Hoost die een voorbeeld is van een oude rot die zich nog steeds inzet voor het kickboksen. De fans hopen dat onder ander Badr Hari een terugkeer maakt dit jaar om ook aan de Grand Prix mee te doen. Ook zou kampioen Rico Verhoeven een van de vechters zijn die het toernooi een extra boost zouden geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws