UFC ster Conor McGregor opgeroepen om doodzieke Robbie Hageman te helpen Nieuws
Nieuws

UFC ster Conor McGregor opgeroepen om doodzieke Robbie Hageman te helpen

UFC ster Conor McGregor opgeroepen om doodzieke Robbie Hageman te helpen

Robbie Hageman (31) topkickbokser en voormalig Glory vechter is geld aan het inzamelen voor een hersentumor behandeling in Amerika. Fans doen nu een oproep aan UFC-ster Conor McGregor om een donatie te doen.

Fans proberen McGregor te bereiken om hem te vragen een donatie te doen voor de levensverlengende behandeling van Hageman in Amerika. Van het totaal bedrag wat nodig is €475.00 is nu €116.984 opgehaald. De tijd dringt en fans maar ook vragen McGregor die geholpen werd door Hageman voor zijn tweede gevecht tegen Nate Diaz in de UFC, mee te helpen.

Hageman reisde af naar Ierland waar hij McGregor in zijn trainingen hielp. Voor McGregor was dit een belangrijk gevecht die hem verder hielp naar het sterrendom. Inmiddels is McGregor een van de rijkste sporters ter wereld en staat er om bekend mensen en organisaties in nood te helpen.

Conor McGregor beloofd er te zijn voor Robbie Hageman

Zo zorgde de Ierse ster tijdens de coronapandemie er eigenhandig voor dat er medische middelen beschikbaar kwamen in zijn land. Ook stortte hij 100.000 dollar vanuit zijn Proper Twelve Irish whiskey bedrijf aan de the Tunnel to Towers Foundation. Waar hij gisteren nog eens 1 miljoen euro aan overmaakte voor de eerstehulpverleners. Dit was voor de fans het signaal om bij McGregor een oproep te doen.

Onder de post op social media waar bekend werd dat McGregor de grote donatie deed zijn reacties te vinden waarin aan McGregor wordt gevraagd Hageman te helpen. 3 jaar geleden stak McGregor, Hageman een hart onder de riem in een video en zei hem voor altijd dankbaar te zijn. Maar ook dat Hageman altijd op hem kon rekenen. De fans hopen dan ook dat de Ier zijn woord nakomt (zie de video hieronder).

UFC ster Conor McGregor opgeroepen om doodzieke Robbie Hageman te helpen

"Robbie, vriend. Ik weet dat je een stijd levert momenteel, maar je bent een vechter",zei McGregor. "Ik heb het zelf ondervonden in de kooi, ring en op de mat. Je bent een echte vechter je kunt alles aan jongen. "

"Bedankt voor je hulp bij mijn rematch wedstrijd tegen Diaz. Jouw kennis over leg en lowkicks hebben mij onwijs geholpen. Daar ben ik jou voor altijd dankbaar voor. Wat je ooit ook nodig hebt... Je weet mij te vinden. Blijft vechten. We denken aan je. We zijn er voor je The Rabbit let's Go", aldus McGregor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws