📸 Heldendaad! Topjudoka Roy Meyer helpt politie bij arrestatie winkeldief Nieuws
Nieuws

📸 Heldendaad! Topjudoka Roy Meyer helpt politie bij arrestatie winkeldief

📸 Heldendaad! Topjudoka Roy Meyer helpt politie bij arrestatie winkeldief

Roy Meyer de Nederlandse Topjudoka schoot eerder deze week de politie te hulp en wist een voortvluchtige winkeldief te pakken.

Er werd deze week diefstal gepleegd bij een supermarkt op de Coolsingel in Rotterdam. Volgens de politie Rotterdam Centrum hadden de twee verdachten voedsel gestolen voor een bedrag van ongeveer 80 euro. Toen de beveiliger de verdachten aansprak, gingen ze er vandoor.

De beveiliger kon er eentje pakken, maar de ander ontkwam. Meyer, die toevallig in de buurt aanwezig was, sprong uit zijn auto en wist de vluchtende verdachte met een ippon naar de grond te werken. Meyer die op zijn sokken liep wordt geprezen door de Politie voor zijn kordate actie.

Meyer is niet de eerste vechtsporter die een dief achtervolgde. Eerder dit jaar was het voormalig Glory Kickboxing kampioen Nieky Holzken die een crimineel achter na zat nadat deze van plan was een winkel te beroven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws