'Laatste hoop!' Doodzieke topkickbokser Robbie Hageman gaat naar Amerika Nieuws
Nieuws

'Laatste hoop!' Doodzieke topkickbokser Robbie Hageman gaat naar Amerika

'Laatste hoop!' Doodzieke topkickbokser Robbie Hageman gaat naar Amerika

Robbie Hageman voormalig Glory Kickbokser, telt de uren af voordat hij morgenmiddag in het vliegtuig stapt richting de Verenigde Staten. Hier gaat hij naar toe voor een eerste gesprek met artsen die mogelijk kunnen helpen bij het genezen van zijn hersentumor.

De zieke Hageman die in het verleden met UFC-ster Conor McGregor trainde moet hierna beslissingen maken of hij met hen in zee gaat om zich verder te laten behandelen. Afgelopen maand is er een inzamelingsactie gestart voor Hageman, om de dure behandeling in Amerika te kunnen betalen.

Er zijn tot nu toe al 3800 donaties binnengekomen en er is al bijna honderdduizend euro opgehaald. Hageman heeft twee operaties ondergaan in Nederland . Hoewel de artsen gezegd hebben dat genezing niet meer mogelijk is, wil Hageman toch proberen zijn leven te rekken met behulp van chemotherapie.

Arts laatste hoop voor Robbie Hageman

Na deze periode hoopt hij op een succesvolle behandeling in Houston, Amerika. Op dinsdag heeft de Hageman een gesprek met drie hoofddoktoren. Tijdens het gesprek ontmoet hij dokter Burzynski, deze heeft een methode ontwikkeld die Hageman zou kunnen redden en alle hoop is hierop gevestigd.

Deze behandeling kost een half miljoen euro. Als dat bederag niet wordt gehaald start Hageman toch met de actie. Op deze manier wil Hageman tijd winnen. Er kan dus nog gedoneerd worden via de crowdfundingsactie. Op 19 januari is Hageman weer terug in ons land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws