Crowdfund actie voor kickbokser Robbie Hageman! Hersentumor behandeling in USA Nieuws
Nieuws

Crowdfund actie voor kickbokser Robbie Hageman! Hersentumor behandeling in USA

Crowdfund actie voor kickbokser Robbie Hageman! Hersentumor behandeling in USA

Robbie Hageman (31) heeft zijn mooie kickboks carrière helaas vroegtijdig moeten eindigen door verschrikkelijk nieuws in 2019. Er is een Crowdfunding actie gestart voor een hersentumor behandeling in de USA.

In december 2018 vocht Hageman tijdens Glory 62 Dmitry Menshikov, deze verloor Hageman door een Knock-Out. Daarna volgde een scan, welke door Glory verplicht was gesteld en duidelijk in hun regelement stond. Helaas werd er tijdens de scan een hersentumor ontdekt.

Na een operatie in 2019 is de tumor voor een groot gedeelte verwijderd en Hageman probeerde zijn leven weer op te pakken. Helaas is de tumor wederom terug gekomen en is er in 2022 een groot gedeelte van de tumor verwijderd. Helaas is Hageman na deze operatie ook een deel van zijn gezichtsveld verloren.

Genezing in Nederland niet mogelijk, in de VS wel mogelijkheid tot herstel

De artsen in Nederland kunnen, buiten een chemokuur van één jaar waar Hageman afgelopen augustus mee is begonnen, niets meer voor hem doen. Hageman is geen opgever en is verder gaan zoeken om toch volledig te kunnen herstellen.

In de VS is er een behandeling mogelijk met verassend goede resultaten, er is zelfs kans op volledig herstel ! Het gaat om een behandeling (antineoplaston therapie) die mogelijk is bij Dr. Burzynski in Houston Texas USA.

De kosten voor deze (jaar)behandeling zijn gigantisch en zullen uitkomen op circa € 475.000,- , dit is inclusief reiskosten, verblijf en het opvangen van het wegvallen van inkomen. Deze behandeling wordt niet vergoed.

GO FUND ME Robbie Hageman

Dit is reden geweest voor familie en vrienden van Hageman om een stichting op te richten om deze behandeling waar te maken. Niet alleen voor Hageman, maar ook voor zijn jonge gezin, familie en vrienden.

Via deze link kan je een bijdrage leveren https://gofund.me/432e2663

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws