Wedden op UFC 286 Edwards tegen Usman 3! Gokgids en Odss Winlijnen Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Wedden op UFC 286 Edwards tegen Usman 3! Gokgids en Odss Winlijnen

Wedden op UFC 286 Edwards tegen Usman 3! Gokgids en Odss Winlijnen

Bekijk hier een gedetailleerd overzicht van de weddenschappen voor UFC 286, dat dit weekend (zaterdag 18 maart 2023) in The O2 in Londen, Engeland zal plaatsvinden, inclusief beste weddenschappen, underdogs, favorieten en nog veel meer!

Na het ervaren van de meest dramatische verrassing van 2022, probeert kampioen weltergewicht, Leon Edwards, dit weekend in The O2 in Londen, Engeland, het twee keer op rij vechten tegen Kamaru Usman in de headliner van UFC 286.

UFC 286 zal ook een clash van lichtgewicht knock-out artiesten bevatten tussen Rafael Fiziev en Justin Gaethje, evenals de terugkeer van Gunnar Nelson tegenover Bryan Barberena.

Unibet heeft de beste Odds voor je verzameld en schat de partij tussen Edwards en Usman in op 2.95 tegen 1.40. Usman is de grote favoriet. Ben je benieuwd naar de rest van de Odds voor UFC 286? Klik dan hier om naar Unibet te gaan.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws