Extravagante luxe aankoop UFC-ster Alex Pereira roept reacties op! 'Eindelijk lacht hij' Nieuws
Nieuws

Extravagante luxe aankoop UFC-ster Alex Pereira roept reacties op! 'Eindelijk lacht hij'

Extravagante luxe aankoop UFC-ster Alex Pereira roept reacties op! 'Eindelijk lacht hij'

Alex Pereira heeft zichzelf getrakteerd op een gloednieuwe Lamborghini sportwagen. De auto, gehuld in een opvallend blauwe kleur, lijkt een van de grootste aankopen te zijn geweest van de Braziliaan sinds zijn opkomst tot ster in de UFC.

@MMAOrbit plaatste een video op Twitter van Alex Pereira bij de autodealer, waarbij de Braziliaan ook een zeldzame glimlach liet zien terwijl hij luisterde naar het geluid van de ronkende motor.

Alex Pereira koopt dikke Lambo sportwagen

MMA-fans overspoelden de opmerkingen sectie van de video, waarbij velen blij waren om te zien hoe ver Pereira die voorheen bij Glory Kickboxing in de ring stond, is gekomen sinds zijn moeilijke jeugd in Brazilië. Een fan schreef:

"De Lambo heeft hem een halve glimlach ontlokt." Een andere fan merkte op dat het laat zien wat voor karakter Pereira heeft dat hij zijn vrienden cadeaus heeft gegeven voordat hij iets voor zichzelf kocht: "Het zegt veel over Alex dat hij Glover Teixeira een motorfiets heeft gegeven voordat hij zelf een auto kocht."

Het lijkt erop dat Alex Pereira niet alleen op het gebied van vechtsporten succesvol is, maar ook in staat is om zijn succes te delen met degenen die belangrijk voor hem zijn. De fans kijken uit naar wat de toekomst voor deze opkomende UFC-ster in petto heeft, zowel binnen als buiten de octagon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws