Brute knock-out nog heftiger in slow motion! 'Rondgaande geruchten ontkracht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Brute knock-out nog heftiger in slow motion! 'Rondgaande geruchten ontkracht'

Brute knock-out nog heftiger in slow motion! 'Rondgaande geruchten ontkracht'

Nordine Mahieddine scoorde een weel geleden een knaller van een knock-out op zijn tegenstander Abderahmane Coulibaly tijdens Glory 88 Parijs. Deze is nog heftiger in slow motion.

Het was wellicht een van de meest onverwachte knock-outs vorige week toen Nordine Mahieddine er een high kick uitgooide die Abderahmane Coulibaly minuten lang buiten bewustzijn liet.

Beelden van de trap in slow motion laten zien hoe heftig de impact was en doeltreffend, te zien is dat de voet van Mahieddine vervaarlijk dubbel klapte wat voedsel was voor het gerucht dat deze gebroken zou zijn.

Er is niks aan de hand met de voet van Nordine Mahieddine

Echter kon trainer/coach Said el Badaoui onze redactie verzekeren dat er niets aan de hand is. "Alles is goed met de voet van Nordine, sterker nog hij is met de auto terug naar Frankrijk gereden", zegt el Badaoui.

Fans en experts zijn het erover eens dat de knock-out een stevige kandidaat is voor nominatie KO van het jaar 2023. Ook zien deze graag Mahieddine terug in de Glory zwaargewicht Grand Prix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws