🎥 Zoete wraak! Glory's Akipa knock-out geknepen door Truscek bij OKTAGON 53 MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Zoete wraak! Glory's Akipa knock-out geknepen door Truscek bij OKTAGON 53

🎥 Zoete wraak! Glory's Akipa knock-out geknepen door Truscek bij OKTAGON 53

In de Rudolf Weber Arena in Oberhausen, Duitsland, heeft Ivica Truscek vanavond tijdens OKTAGON 53 indrukwekkend wraak genomen op Cihad Akipa.

Na een confrontatie die gisteren tijdens de staredown uitmondde in een gevecht, waarbij Akipa Truscek in het gezicht sloeg, liet Truscek zien dat acties op de mat luider spreken dan welke woorden of gebaren dan ook.

Truscek domineert Akipa met een slaapverwekkende overwinning

Akipa, die naast MMA ook vecht voor Glory Kickboxing, werd ongeveer 20 seconden voordat de scheidsrechter ingreep in slaap gebracht door een verstikkende beweging van Truscek. Deze overwinning is niet alleen een technisch hoogstandje maar ook een zoete wraak voor Truscek, die de onbeschoftheid van Akipa tijdens de staredown niet onbeantwoord liet.

Ivica Truscek nam vanavond wraak op Cihad Akipa met een verstikkende overwinning bij OKTAGON 53.

Deze overwinning markeert een belangrijk moment in de carrière van Truscek, die heeft bewezen dat hij niet alleen fysiek maar ook mentaal sterk staat. De strijd tussen Truscek en Akipa, die nu beslecht is in het voordeel van Truscek, zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van de meest memorabele momenten van OKTAGON 53.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws