🎥 Jamal Ben Saddik provoceert Rico Verhoeven met video: 'Opwarmertje' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Jamal Ben Saddik provoceert Rico Verhoeven met video: 'Opwarmertje'

🎥 Jamal Ben Saddik provoceert Rico Verhoeven met video: 'Opwarmertje'

Jamal Ben Saddik lijkt zich voor te bereiden op deelname aan de Glory zwaargewicht Grand Prix nu Nordine Mahieddine is uitgevallen. Via Instagram lijkt de Marokkaanse topvechter Rico Verhoeven duidelijk te willen herinneren aan hun laatste gevecht.

De laatste keer dat Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven tegenover elkaar stonden spande het er om wie zou winnen. Ben Saddik sloeg Verhoeven ongenadig neer en verwondde de kampioen vervaarlijk boven diens oog. Volgens critici had de wedstrijd gestopt moeten worden maar kreeg de Glory kampioen het voordeel van de twijfel.

Ben Saddik herinnert Fans en Verhoeven aan laatste gevecht via Instagram

Met de recente uitval van Nordine Mahieddine uit de Glory Zwaargewicht Grand Prix, lijkt Jamal Ben Saddik zich op te maken voor een mogelijke deelname. Op Instagram plaatste de Marokkaanse topvechter een provocerende video die herinnert aan zijn laatste confrontatie met Rico Verhoeven, waarin Ben Saddik de kampioen hardhandig neersloeg.

Fans en critici roepen om Ben Saddiks deelname

De intensiteit van hun laatste gevecht, waarbij Ben Saddik Verhoeven ernstig verwondde, blijft een punt van discussie. Critici beweren dat de wedstrijd destijds gestopt had moeten worden, maar Verhoeven kreeg het voordeel van de twijfel en mocht doorvechten. Nu, met de mogelijkheid van een herhaling van dit titanengevecht in de Grand Prix, laait de discussie weer op.

De Poll van Glory: Een duidelijke wens van de fans

Glory's recente poll, gericht op het vinden van een vervanger voor Mahieddine, lijkt enigszins overbodig; fans hebben al duidelijk gemaakt dat ze Ben Saddik willen zien strijden in de Grand Prix. De video die Ben Saddik deelde, versterkt alleen maar de roep om zijn deelname en de anticipatie voor een mogelijke rematch met Verhoeven.

De rivaliteit tussen Ben Saddik en Verhoeven bereikt nieuwe hoogten

Met de publicatie van de uitdagende video en de overweldigende steun van de fans, lijkt de rivaliteit tussen Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven nieuwe hoogten te bereiken. "Hij gaat weer neer en deze keer wint Jamal," echoot de sentimenten van vele fans, die reikhalzend uitkijken naar een mogelijke confrontatie tussen de twee vechters in de Grand Prix.

De spanning en rivaliteit tussen Ben Saddik en Verhoeven belooft een spectaculaire showdown in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws