Oud Badr rivaal McSweeney bedroefd na overlijden ex-tegenstander: 'Rematch in de hemel' Nieuws
Nieuws

Oud Badr rivaal McSweeney bedroefd na overlijden ex-tegenstander: 'Rematch in de hemel'

Oud Badr rivaal McSweeney bedroefd na overlijden ex-tegenstander: 'Rematch in de hemel'

Voormalig topvechter en rivaal van Badr Hari, James McSweeney, deelt zijn verdriet over het overlijden van zijn voormalige tegenstander, de Japanse K1-kampioen Takeru.

"Dit ben ik, vechtend tegen de Japanse K1-kampioen Takeru; we vochten een 3 ronden durende oorlog. Ik spreek geen Japans en Takeru sprak geen Engels, maar gedurende die 3 ronden leerden we elkaar beter kennen dan sommige mensen die ik al 10 jaar ken", zegt McSweeney.

Een onverwachte boodschap brengt droevig nieuws

McSweeney ontving het droevige nieuws via een bericht van Takeru's trainer in Japan op Facebook. "Ik kwam er net achter dat Takeru op 22 december vorig jaar is overleden. Ik ben echt bedroefd door zijn overlijden; mijn gebeden gaan uit naar zijn familie. Ik weet niet hoe of waarom hij is overleden..."

Takeru: Een klasse apart

"Ik kan je dit vertellen, Takeru was een klasse apart voor onze strijd, tijdens en erna." McSweeney herinnert zich Takeru als een ware krijger en uit zijn respect en medeleven met zijn familie. "R.I.P. Fight Family. Ik zie je in de hemel voor een rematch. Vrede."

James McSweeney's woorden vormen een eerbetoon aan de sportieve geest en het wederzijdse respect tussen vechters, ongeacht de taalbarrières of culturele verschillen. Het verlies van Takeru raakt niet alleen zijn naasten maar ook degenen die het privilege hadden om tegenover hem in de ring te staan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws