UFC-ster Alexander Volkov in shock! 'Dit is toch het minste wat ze hadden kunnen doen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Alexander Volkov in shock! 'Dit is toch het minste wat ze hadden kunnen doen'

UFC-ster Alexander Volkov in shock! 'Dit is toch het minste wat ze hadden kunnen doen'

Alexander Volkov is verbaasd dat hij geen bonus ontving na zijn overwinning op Tai Tuivasa met een Ezekiel-klem bij UFC 293 afgelopen weekend: "Het was mijn allereerste submissie winst".

Afgelopen weekend bij UFC 293 gingen Alexander Volkov en Tai Tuivasa tot het uiterste. Ze zetten alles op het spel in de zwaargewicht divisie, en uiteindelijk behaalde Volkov de overwinning met een Ezekiel-klem in de tweede ronde. Het was zijn eerste overgave-overwinning in het Ultimate Fighting Championship, en het bracht zijn huidige zegereeks op drie.

Ongeacht hoe je het bekijkt, dit was een enorme mijlpaal voor Volkov in zijn carrière. Toch leidde dit niet tot het ontvangen van enige vorm van bonus, wat veel fans van in verwarring bracht. Blijkbaar voelt de ervaren vechter zich hetzelfde.

Volkov's verwarring

"Ten eerste weet ik niet waarom ik vanavond geen bonussen heb," zei Volkov. "Alle fans en opmerkingen die ik zag, zeiden dit. Het was mijn allereerste submission in de UFC. Het was een zeer goede prestatie met stoten tegen een zeer gevaarlijke vechter. Alle Australiërs steunden hem, dus ik weet niet waarom ik geen bonussen heb."

"Niet echt, ik weet gewoon hoe dit moet," antwoordde Volkov toen hem werd gevraagd of hij de techniek regelmatig oefent. "Ik probeerde eerst wat overgaves bij Tuivasa, zoals een armklem van boven en guillotine, maar het werkte niet. Hij was bezweet en hij was klaar voor de overgaves. Ik nam hem in de Ezekiel-klem, en het werkte, dus deed ik het gewoon."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws