BoksTuber Logan Paul slaat ongenadig hard terug naar internetpester! 'Niet meer liegen' Nieuws
Nieuws

BoksTuber Logan Paul slaat ongenadig hard terug naar internetpester! 'Niet meer liegen'

BoksTuber Logan Paul slaat ongenadig hard terug naar internetpester! 'Niet meer liegen'

Dillon Danis en Logan Paul hebben wekenlang woorden uitgewisseld in aanloop naar hun langverwachte ruziegevecht, en de Bellator MMA-vechter gaf zeldzame complimenten aan zijn rivaal over een nep-'excuses' video die hij plaatste.

Dillon Danis en Logan Paul, die zich voorbereiden op hun aankomende bokswedstrijd tijdens het Misfits Boxing 'Prime Card' in Manchester, hebben onlangs iets onverwachts gemeen: een grappige 'excuses' video. De Bellator MMA-ster Danis en YouTube-bokser Paul hebben wekenlang woorden gewisseld, maar Paul verraste iedereen door een video te delen waarin hij zich verontschuldigt op humoristische wijze.

In de video, waarin Paul's stem werd vervalst, zegt Danis: "Logan, mijn excuses, ik ben een lafaard en ik ben geen echte vechter. Ik werd gewurgd door een uitsmijter en ik richt me op onschuldige vrouwen online om mijn onzekerheden te verbergen." De video is duidelijk gemaakt met behulp van deep fake-technologie, en Twitter vermeldt expliciet dat het nep is.

Logan Paul houdt wel van een geintje

Opvallend is dat Danis de video met humor heeft ontvangen, en hij reageerde met: "Ik kan niet liegen, dit is grappig, fair play." Ondertussen heeft Danis nog steeds te maken met juridische stappen vanwege zijn online pestgedrag, waaronder een tijdelijk straatverbod dat is toegekend aan Nina Agdal, de verloofde van Paul.

De aanstaande bokswedstrijd tussen Danis en Paul is een van de meest verwachte evenementen in de vechtsportwereld, en de spanning blijft oplopen. Danis heeft zelfs gewaarschuwd dat hij Paul zou kunnen wurgen als deze zijn hoofd buigt tijdens het gevecht. We kijken uit naar dit epische gevecht op 14 oktober en zijn benieuwd welke wendingen het nog zal nemen.

Logan Paul is niet vreemd van het maken van ludieke video's, zo plaatst hij regelmatig zeken online die de aandacht trekken. Dat zal de video met Dillon Danis ook zeker doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws