Kickbokslegende Peter Aerts zorgt voor schrikreactie in Japan! 'Dit kan niet waar zijn' Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Peter Aerts zorgt voor schrikreactie in Japan! 'Dit kan niet waar zijn'

Kickbokslegende Peter Aerts zorgt voor schrikreactie in Japan! 'Dit kan niet waar zijn'

Peter Aerts is een van de grote kickbokslegendes aller tijden en wordt in Japan als een ware grootheid gezien, afgelopen weekend werd maar weer eens duidelijk wat zijn impact in de ring nog heeft.

Toen hij in zijn hoogtijdagen van de K-1 de kickboksring betrad was een ding zeker, tegenstanders gingen hinkend of gestrekt richting de kleedkamer. Wie in de handen viel van de 'Dutch Lumberjack' kreeg een pak rammel van jewelste. Inmiddels deels in Japan wonend is de status van Aerts nog steeds die van een koninklijk postuur.

Als het kwartje valt eindelijk

Dat bleek tijdens de terugkeer van de K-1 open weight klasse afgelopen weekend waar Aerts aanwezig was en de toernooi deelnemers van prijzen mocht voorzien. Een van de promo dames die ook in de ring stond kreeg de schrik van haar leven toen zij besefte dat het Aerts was die recht voor haar stond. Dit leverde hilarische beelden op.

Commentator en mede legende Michael Schivello deed even kort verslag van de situatie: "Het grappigste wat je vandaag zult zien! 😳😳😳 Kijk naar de uitdrukking van het ringmeisje wanneer het kwartje valt: het is meneer K-1 Peter Aerts in de ring! 😂😂", schreef deze. Dit toont het effect van de sterrenkracht van K-1 uit het verleden … nog steeds een GROOT Ding.

132 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws