UFC-kampioen Jon Jones zegt dat Stipe Miocic hem ontloopt! 'Kom vechten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Jon Jones zegt dat Stipe Miocic hem ontloopt! 'Kom vechten'

UFC-kampioen Jon Jones zegt dat Stipe Miocic hem ontloopt! 'Kom vechten'

Jon 'Bones' Jones regerend UFC-zwaargewicht kampioen wil in juli vechten met de voormalig kampioen Stipe Miocic. En die tijdlijn werkt ook voor Miocic.

"Bones" werd op UFC 285 eerder deze maand de onbetwiste kampioen nadat hij de nummer 1-gekwalificeerde uitdager Ciryl Gane binnen drie minuten versloeg met een guillotine choke. Toen hij sprak met commentatoren Joe Rogan in de Octagon, daagde Jones Miocic uit om zijn eerste titelverdediging in juli op UFC 290 te zijn.

Echter lijken er signalen te zijn dat Miocic af wil zien van het gevecht volgens Jones."Yo alleen jij, de UFC en ik kennen de waarheid, je hebt me de hele 2022 vermeden - juli, september en december," tweette Jones die Miocic tagde. "Nu hoor ik geruchten dat we misschien niet in juli vechten."

Jon Jones wil tegen Stipe Miocic vechten in juli

"Bro het is simpel, of je gelooft in jezelf of niet," vervolgde hij. "Of je wilt deze uitdaging of niet. Stop met iedereen zijn tijd te verspillen." Miocic verspilde geen tijd om terug te reageren naar Jones, schrijvend: "Tot in juli".

Als Miocic de volgende titelkans krijgt, zal hij de enige van een handvol UFC-strijders zijn die een kans krijgen op goud terwijl ze van een verlies komen. Miocic vocht voor het laatst in maart 2021 toen hij zijn titel verloor aan Francis Ngannou.

Helaas voor Miocic, kon hij de geschiedenis niet herhalen door Ngannou een tweede keer te verslaan. In plaats daarvan werd hij in de tweede ronde van hun UFC 260 gevecht uitgeschakeld. Miocic heeft sindsdien niet meer gevochten. De UFC heeft nog steeds geen officiële bevestiging van Jones vs. Miocic voor UFC 290.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws