UFC-ster Jon Jones weigert verder te vechten na incident afgelopen weekend MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Jon Jones weigert verder te vechten na incident afgelopen weekend

UFC-ster Jon Jones weigert verder te vechten na incident afgelopen weekend

Jon Jones UFC kampioen en één van de beste vechters ter wereld, heeft aangegeven dat hij niet meer zal vechten als hij zijn tenen niet mag intapen.

Toen Jones de Octagon binnen wilde gaan tijdens UFC 285 afgelopen weekend, stopte de NAC vechtcommissie hem en en dwong hem de tape van zijn voet af halen. Het is iets wat Jones al doet sinds hij tegen Chael Sonnen in de UFC kooi stond, dus hij was teleurgesteld dat hij de tape moest afknippen.

Jon Jones taped teen om ervoor te zorgen dat hij niet nog eens breekt

Jones zei dat hij zijn teen gebroken had toen hij tegen Sonnen vocht en sindsdien tape hij zijn teen elke dag om ervoor te zorgen dat het niet weer gebeurt. "Ja, dus ik brak mijn teen toen ik jaren geleden tegen Chael Sonnen vocht en sindsdien, elke dag dat ik train, plak ik mijn teen af om ervoor te zorgen dat hij niet nog eens breekt", zei Jon Jones.

Hoewel Jones de tape wilde behouden, zei hij dat hij gewoon in de Octagon wilde stappen om tegen Ciryl Gane te vechten en dat hij niet liet stoppen. Maar hij wil ook de commissie laten weten dat hij hoop dat een dergelijke incident niet meer gebeurt, omdat 'Bones' zegt dat hij gewoon niet vecht als hij zijn tenen niet kan tapen. Jones is op dit moment gericht op het verdedigen van zijn zwaargewicht titel tegen Stipe Miocic in de zomer.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws