Conor McGregor geeft duidelijkheid over zijn status met de UFC MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor geeft duidelijkheid over zijn status met de UFC

Conor McGregor geeft duidelijkheid over zijn status met de UFC

Conor McGregor heeft onthuld dat hij nog maar twee partijen heeft op zijn contract bij de UFC, maar hij niet open staat voor andere opties: "Ze hebben mijn leven veranderd".

De voormalige UFC-dubbel kampioen Conor McGregor is van plan om te pensioneren bij de organisatie. 'The Notorious' is inactief sinds zijn derde gevecht met Dustin Poirier in juli 2021. Aan het einde van de eerste ronde brak de Ier zijn been. Vanwege de verwonding is hij al meer dan een jaar uitgeschakeld.

De UFC heeft Conor McGregor's leven veranderd

Maar de voormalige dubbelkampioen is nu dicht bij zijn terugkeer. Hoewel zijn terugkeer nog moet worden bekendgemaakt, verwacht men dat McGregor vecht in een middengewicht partij tegen Michael Chandler later dit jaar. De twee coachten ook het laatste seizoen van The Ultimate Fighter, waarvan de opnames recent zijn afgerond.

McGregor onthult nu dat zijn UFC-contract na zijn volgende twee partijen zal verlopen. Maar McGregor heeft geen bedoeling om elders te gaan echten en zou graag zijn carrière bij de UFC onder leiding van Dana White willen beëindigen.

Ik heb alles aan de UFC te danken

"Voor mij is de UFC het hoogtepunt. Het is het bedrijf dat ik liefheb, het is het bedrijf waarmee ik voor de rest van mijn carrière wil zijn," zegt McGregor. Ik heb nog twee gevechten op mijn contract en ik hoop dat we kunnen doorgaan. Dus ik wil bij de UFC blijven, dat is mijn doel. Mijn highlight is bij de UFC."

Hij ging verder: "Laten we zien wat er gebeurt. Ik hoop dat ze het ook zo voelen. Ik hou van het bedrijf oprecht, het is het bedrijf dat mijn leven heeft veranderd. Het heeft me zo veel gegeven en geholpen in veel situaties in mijn leven. De UFC is mijn bedrijf."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws