🎥 Bokstrainer Jake Paul neergeschoten bij gewapende overval in Colombia Nieuws
Nieuws

🎥 Bokstrainer Jake Paul neergeschoten bij gewapende overval in Colombia

🎥 Bokstrainer Jake Paul neergeschoten bij gewapende overval in Colombia

BJ Flores, de hoofd bokstrainer van de social media influencer Jake Paul, is neergeschoten tijdens een overval in Medellin, Colombia.

De voormalige bokser moest naar de operatiekamer in het ziekenhuis om de kogel uit zijn been te halen. Op social media doet Flores zijn verhaal over het incident.

"Vanavond werd ik aangevallen door twee gewapende motorrijders aan de passagier zijde van mijn auto ," schreef Flores op Instagram. "Ze kwamen dichterbij, zette een pistool tegen mijn hoofd, probeerden mijn portemonnee en horloge te stelen."

Jake Paul's bokstrainer in zijn been geschoten bij overval

"Ze schoten mij één keer in het been en ik verdedigde mezelf zo goed als ik kon. Ik ben nog steeds in de spoedeisende hulp wachtend om de kogel te verwijderen. Bedankt voor de goede wensen. Ik zal hieruit leren... Wees alsjeblieft veilig. Het leven is kostbaar. "

Paul overtrof alle verwachtingen onder de leiding van Flores, door zich naar een 6-1 record met vier knock-outs, te knokken, waarbij hij overwinningen behaalde op voormalige UFC-kampioenen Tyron Woodley en Anderson Silva. "The Problem Child" komt uit een recent verlies tegen zijn aartsrivaal Tommy Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws