MMA-ster Denise Kielholtz! 'Gelukkig was Hesdy in de buurt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-ster Denise Kielholtz! 'Gelukkig was Hesdy in de buurt'

MMA-ster Denise Kielholtz! 'Gelukkig was Hesdy in de buurt'

Denise Kielholtz vocht afgelopen weekend voor alles wat zij waard was tegen Ilara Joanne tijdens Bellator 289 in Connecticut, Amerika. De topvechter brak daarbij een van haar ribben.

In het gevecht met Joanne liep Kielholtz een flinke blessure op waardoor zijn kort in het ziekenhuis verbleef. ,,Tijdens de derde ronde in het gevecht gebeurde er iets met mijn linker rib, die na het gevecht steeds meer pijn begon te doen", zegt Kielholtz die kon rekenen op de steun van haar man en topvechter Hesdy Gerges.

Goed verzorgd

,,Bellator zorgde goed voor me en ik werd naar het ziekenhuis gebracht, waar we de hele nacht op testen moesten wachten. Ik was zo blij dat Hesdy bij me was, want ik hou echt niet van ziekenhuizen. Na de uitslag van een gebroken rib en met veel medicatie mocht ik eindelijk het ziekenhuis verlaten."

Het gevecht tegen Joanne was zeer controversieel. Merendeel van de wedstrijd domineerde Kielholtz haar tegenstander. De uitslag dat Joanne had gewonnen verbaasde dan ook experts als fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws