Jake Paul tegen Nate Diaz bokswedstrijd lijkt in gevaar! 'Test ellende' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul tegen Nate Diaz bokswedstrijd lijkt in gevaar! 'Test ellende'

Jake Paul tegen Nate Diaz bokswedstrijd lijkt in gevaar! 'Test ellende'

Nate Diaz wordt getest op marihuana voor zijn bokswedstrijd met Jake Paul welke gepland staat voor zaterdag 5 augustus in Dallas, Texas. Echter kan deze wel eens in het geding komen.

UFC-ster Nate Diaz zal worden onderworpen aan marihuanatesten voor de aanstaande bokswedstrijd met Jake Paul. Op zaterdag 5 augustus in Dallas, Texas, zullen Jake Paul en Nate Diaz het tegen elkaar opnemen in een acht-ronden bokswedstrijd. Echter kan deze wel eens worden afgeblazen in het slechtste geval.

Marihuana test brengt Jake Paul tegen Nate Diaz bokswedstrijd in gevaar

Echter zal Diaz onderworpen worden aan marihuanatesten voor de wedstrijd. Blijkbaar houdt de Texas Department of Licensing and Regulation (TDLR), die de vechtsport events in de staat Texas sanctioneert, Diaz aan dezelfde regels als iedereen.

Veel staten en andere regulering en sanctieorganen zoals de US Anti-Doping Agency (USADA), straffen of handhaven het gebruik van marihuana niet meer bij vechters. Maar dat is niet zo voor de TDLR, die een strikte drempel van 50 ng / ml THC heeft, waarboven elk gehalte aan THC een overtreding is.

Lange schoring

Het overtreden van deze drempel levert een gepakte atleet een schorsing van 90 dagen en een boete van 500 dollar op volgens de regels van TDLR. Dit kan een probleem worden voor de 38-jarige Diaz. De voormalige UFC vechter is zeer open over zijn gebruik van marihuana en is gezien tijdens persconferenties en trainingen met een joint in zijn mond.

De vraag is nu of en of Nate Diaz de wiet voor een langere periode kan laten staan ​​in overeenstemming met de Texas-regels om in Dallas te vechten, of dat hij de organisatie kan overtuigen dat de bokswedstrijd naar een andere staat en een andere locatie moet worden verplaatst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws