'Reinier de Ridder is geen volledige vechter!' Oud-rivaal spaart ONE kampioen niet MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Reinier de Ridder is geen volledige vechter!' Oud-rivaal spaart ONE kampioen niet

'Reinier de Ridder is geen volledige vechter!' Oud-rivaal spaart ONE kampioen niet

Aung La N Sang was niet verbaasd dat Anatoly Malykhin de ongeslagen reeks van de Nederlander Reinier de Ridder in de eerste ronde van hun gevecht beëindigde.

De Aung 'Burmese Python' La N Sang had twee jaar achter elkaar met 'The Dutch Knight' gestreden in titelgevechten. Echter verloor de Birmees beide keren van de Nederlandse BJJ specialist.

Tijdens ONE on Prime Video 5 was het duidelijk dat De Ridder zijn voordeel op de grond niet kon gebruiken tegen de grotere Malykhin, wiens knock-out stamboom voor zichzelf sprak.

Reinier de Ridder kan alleen zijn rivalen op de grond verslaan

In een recent interview met de South China Morning Post vertelde Aung La N Sang dat de verliezen van de Ridder niet verrassend waren, gezien zijn specialistische stijl.

Hij zei dat de Ridder een 'one-trick pony' is die alleen maar kan winnen door een tegenstander naar de grond te brengen en vervolgens daar de boel af te maken met stoten. Staand zou de Nederlander niets waard zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws