Canelo Alvarez zal op 6 mei in Mexico zijn boks wereldtitels verdedigen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Canelo Alvarez zal op 6 mei in Mexico zijn boks wereldtitels verdedigen

Canelo Alvarez zal op 6 mei in Mexico zijn boks wereldtitels verdedigen

Canelo Alvarez, de onbetwiste bokskampioen, zal zijn titels verdedigen tegen de Engelse John "The Gorilla" Ryder op 6 mei in het Akron Stadium bij de thuisbasis van Alvarez in Guadalajara, Mexico.

Dit gevecht zal Alvarez eerste zijn in zijn geboorteland sinds hij Kermit Cintron in 2011 in Mexico City versloeg. Hij zal zijn eerste in Guadalajara, in de staat Jalisco, zijn sinds hij Luciano Cuello in 2010 K.O. sloeg.

Canalo Alvarez keert terug naar Mexico voor gevecht tegen John Ryder

Hij stapt de ring in en won zijn laatste gevecht tegen Gennadiy Golovkin met een unanieme beslissing. John Ryder heeft vier overwinningen op rij. Zijn meest recente winst was tegen Zach Parker door gebroken hand in ronde 5 bij Parker vs. Ryder.

Ryder gelooft dat dit zijn tijd is om zijn droom waar te maken om een wereldkampioen te worden. Hij is er klaar voor om naar Guadalajara op 6 mei te gaan en de titels terug naar Engeland te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws