WBC beveelt Artur Beterbiev om het op te nemen tegen Callum Smith Boks Nieuws
Boks Nieuws

WBC beveelt Artur Beterbiev om het op te nemen tegen Callum Smith

WBC beveelt Artur Beterbiev om het op te nemen tegen Callum Smith

Artur Beterbiev heeft de opdracht gekregen om zijn verplichte verdediging van de WBC titel tegen Callum Smith te maken. De onderhandelingen moeten zo snel mogelijk beginnen.

Artur Beterbiev zijn volgende opdracht komt van de WBC, die hem tot 11 april de tijd heeft gegeven om overeenstemming te bereiken met Callum Smith. Hoewel Beterbiev (19-0, 19 KO) en WBA-kampioen Dmitry Bivol hebben aangegeven dat ze elkaar willen ontmoeten in de ring, lijkt dat momenteel niet zeker.

WBC CEO Mauricio Sulaiman heeft eerder gedreigd deze ontmoeting te verbieden vanwege Bivol die Russisch is, Promotor Eddie Hearn heeft hard gepusht voor Smith (29-1, 21 KO) om zijn kans te krijgen terwijl Bivol dit jaar vecht tegen Canelo Alvarez.

Artur Beterbiev moet het op nemen tegen Callum Smith

Smith trok zich onlangs terug uit een gepland gevecht met Pawel Stepien vanwege een blessure, maar Hearn beweert dat hij alleen maar zes tot acht weken uit de running is. Beterbiev doet de komende maand mee aan de Ramadan, dus de timing zou goed uitkomen.

Om duidelijk te zijn, Beterbiev vs Smith is een aantrekkelijke en mogelijk explosieve wedstrijd. Smith was altijd een bereidwillige sloper. Het is alleen frustrerend om te zien dat de meest voor de hand liggende wedstrijd in de divisie aan de kant wordt geschoven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws