'Risico!' Reinier de Ridder spreekt na verwoestende KO-nederlaag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Risico!' Reinier de Ridder spreekt na verwoestende KO-nederlaag

'Risico!' Reinier de Ridder spreekt na verwoestende KO-nederlaag

Reinier de Ridder voormalig licht zwaargewicht kampioen leed zijn eerste professionele verlies bij ONE op Prime Video 5 recentelijk. Via een bericht aan zijn fans over de hele wereld doorbreekt de topvechter de stilte.

Risico accepteren

"Laat me hier wat gedachten opdoen. Dit gevecht is niet gebeurd zoals ik me had voorgesteld. Dit is het risico dat ik elke keer neem als ik in de kooi stap en ik heb mijn redenen om dat risico te accepteren, vooral omdat ik iets speciaals met mijn leven wil doen", schrijft De Ridder.

"Ik hoef niet te vechten om voor mijn gezin te zorgen, maar ik wel en het kan zwaar voor ze zijn. Ik ben dankbaar voor alle steun die ik krijg van mijn dierbaren en jullie allemaal. Ik ben blij om weer thuis te zijn. " De middengewicht kampioen concludeerde:

Echte krijger

"Na dit alles zou ik me alleen maar schamen als ik het niet zou gebruiken om een betere man te worden. Misschien is dit wat ik nodig had om de volgende stap in mijn evolutie te zetten. We analyseren het gevecht en al het andere. Ik zal het gebruik dit om een nieuw niveau te bereiken. De enige manier om verder te komen is door te doen waar ik goed in ben: continu hard werken." Lees verder onder video.

ONE Championship baas Chatri Sityodtong prijst de krijgers geest van De Ridder; " Hij was nog steeds aan het vechten. Dat is wat er gebeurde. Hij werd bewusteloos geslagen en hij vocht nog steeds. Ik bedoel, dat spreekt ook tot de krijgers geest van RDR", verkaalrde Sityodtong. "Hij werd zo hard geraakt dat hij, toen hij bijkwam, nog steeds probeerde te vechten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws