'Je doet wat je gezegd wordt' UFC-ster McGregor tikt rivaal Chandler op de vingers MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Je doet wat je gezegd wordt' UFC-ster McGregor tikt rivaal Chandler op de vingers

'Je doet wat je gezegd wordt' UFC-ster McGregor tikt rivaal Chandler op de vingers

Conor McGregor, een voormalig onbetwiste kampioen in twee gewichtsklassen, heeft Michael Chandler, tegenstander en coach voor The Ultimate Fighter 31, op de vingers getikt in een nieuwe teaser video.

In de trailer laat McGregor Chandler weten dat ze zullen vechten op het middengewicht van 185 pond, voordat hij hem bespot voor het accepteren van zijn eisen. McGregor, die 34 jaar oud is, is sinds juli 2021 niet in actie geweest, toen hij in de hoofdpartij stond van UFC 264 en een eerste ronde TKO verloor van voormalig interim kampioen, Dustin Poirier.

Je doet wat de UFC jouw opdraagt

Na het lijden van een gebroken onderbeen, dacht McGregor dat zijn carrière voorbij was. Om de comeback van de Ier te begeleiden, zal Netflix later deze maand een nieuwe documentaire-serie uitbrengen getiteld ‘McGregor Forever’. Bij de première van The Ultimate Fighter 31 later deze maand, heeft de promotie eerder deze week beelden uit het seizoen vrijgegeven.

Hierin is te zien hoe McGregor Chandler in het gezicht duwt tijdens een confrontatie binnen de Octagon op het UFC Apex-gebouw. Daarnaast was er tijdens de uitzending van UFC Charlotte gisteravond beeldmateriaal te zien uit aflevering één, waarin een andere spanning volle en ongemakkelijke confrontatie plaatsvond tussen de twee, waarin McGregor suggereerde dat Chandler zou doen wat de UFC hem opdroeg.

Voor Chandler, de voormalige drievoudig Bellator-kampioen in het lichtgewicht, was hij ook al geruime tijd geschorst sinds november vorig jaar, toen hij een hoofdkaartclash met Poirier had op UFC 281. Hier verloor hij zijn derde Octagon-gevecht in Madison Square Garden, toen hij in de derde ronde werd ingesloten met een achterover-naakte verstikking door de voormalige interim titelhouder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws