Jake Paul wil twee gevechten tegen UFC-ster Conor McGregor! 'Laten zien wie de beste is' Nieuws
Nieuws

Jake Paul wil twee gevechten tegen UFC-ster Conor McGregor! 'Laten zien wie de beste is'

Jake Paul wil twee gevechten tegen UFC-ster Conor McGregor! 'Laten zien wie de beste is'

Jake Paul heeft twee gevechten met Conor McGregor in het vizier nadat hij Nate Diaz knock-out heeft geslagen: Een bokswedstrijd en een MMA gevecht bij PFL.

Voormalig YouTube ster Jake Paul staat op 5 augustus in Dallas tegenover voormalig UFC-icoon Diaz. Het is een intrigerende wedstrijd en de brutale YouTube bokser is er zeker van dat hij deze wedstrijd door knock-out zal winnen.

Als hij Diaz knock-out slaat, denkt hij dat het een statement-overwinning zal zijn en McGregor geen keuze zal laten om met hem te vechten, omdat Diaz degene is die McGregor in het verleden wist te verslaan. "Als Diaz me wil verslaan, dan gaat hij terug naar de UFC om tegen McGregor te vechten," zei Paul tegen TMZ Sports en dat ga ik voorkomen.

Conor McGregor moet toestemming vragen om tegen Conor McGregor te vechten

"Ik ga McGregor knock-out slaan, wat Conor niet kon doen, en dan zal Conor geen keuze meer hebben om de grootste vechtpartij ooit te maken, wat mij tegen mij zou zijn, zolang zijn baas en zijn vader het toestaan. Dus dat is wat grappig is, hij zal toestemming moeten krijgen", zei Paul.

Paul ging verder met zijn uitleg; "Maar ik ben mijn eigen baas en ik mag mijn eigen beslissingen maken, en ik zou dat gevecht graag zien en het gevecht laten gebeuren." Toen Jake Paul werd gevraagd of het gevecht tegen McGregor boksen of MMA zou zijn, hoopte de Amerikaan dat het beide zou worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws