🎥 Huilende Conor McGregor In tranen om groot verlies! 'Dit is erger dan alles' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Huilende Conor McGregor In tranen om groot verlies! 'Dit is erger dan alles'

🎥 Huilende Conor McGregor In tranen om groot verlies! 'Dit is erger dan alles'

Conor McGregor maakte zijn verlies tegen Khabib Nurmagomedov UFC 229 opnieuw mee in een Netflix documentaire, het blijkt dat de UFC superster in tranen was nadat hij vernederend verloor.

In de documentaire is te zien wat er precies gebeurde backstage na de partij. Er was veel vijandigheid tussen de twee tijdens de persconferenties, maar uiteindelijk won Nurmagomedov via een submission.

Waarom huilde Gregor nou echt na verlies tegen Khabib Nurmagomedov?

Hierna brak er een vechtpartij uit tussen beide teams, waarop McGregor antwoordde dat hij meer verdrietig was over zijn verlies dan wat er vervolgens gebeurde in de zaal tussen het publiek. "Dit is erger dan alles wat er daarna gebeurde", horen wij McGregor zeggen.

Nurmagomedov ging uiteindelijk met pensioen en deed afstand van zijn titel, waardoor een rematch niet meer aan de orde is.

McGregor komt later dit jaar terug in de UFC, waar hij eerst coachte tegen Michael Chandler in The Ultimate Fighter en nu tegen zal vechten. Als hij deze partij wint, is er een kans dat hij een titelgevecht aan gaat in het weltergewicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws