Zimmerman slaat beruchte Pool knock-out: 'Dit smaakt naar meer!' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zimmerman slaat beruchte Pool knock-out: 'Dit smaakt naar meer!'

Zimmerman slaat beruchte Pool knock-out: 'Dit smaakt naar meer!'

Errol Zimmerman de enige vechter die Rico Verhoeven ooit KO sloeg pakte de winst op KSW veteraan Marcin Rozalski (43) vanavond in Torun, Polen. Zimmerman viel last minute in tegen de beruchte Pool en KSW veteraan die na 9 jaar een comeback maakte.

De eerste ronde leek goed te beginnen voor de Pool Rozalski, deze boekte een knockdown op Zimmerman. Volgens de speciale regels was de vechter die 3 knockdown's in een ronde zou scoren winnaar. Echter kwam Zimmerman terug en scoorde zelf twee knockdowns.

Dit smaakt naar meer

In ronde twee wilde Zimmerman geen tijd verspillen en ging op jacht naar de knock-out. Deze kwam toen Rozalski voor de vierde keer een knockdown voor zijn kiezen kreeg. De Pool ging neer na een stoot van Zimmerman. De scheidsrechter stopt de wedstrijd omdat deze het niet verantwoord vond dat Rozalski verder zou vechten.

Dit resulteerde in de winst voor Zimmerman die naast zijn trainer-coach Nick Hemmers ook UFC-legende en huidig Glory vechter Alistair Overeem in zijn hoek had. Na het gevecht gaf Zimmerman aan dat de winst naar meer smaakt en zeker terug wil komen bij KSW.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws