Arek Wrzosek maakt MMA-debuut op 20 augustus: 'Zelfde dag als Glory 81' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Arek Wrzosek maakt MMA-debuut op 20 augustus: 'Zelfde dag als Glory 81'

Arek Wrzosek maakt MMA-debuut op 20 augustus: 'Zelfde dag als Glory 81'

Arek Wrzosek de voormalige Glory kickbokser zal op 20 augustus zijn debuut maken tegen Tomasz Sarara. Het KSW debuut van de Pool die ontslagen werd door Glory valt samen met het Glory 81 event in Dusseldorf, Duitsland.

Arek Wrzosek, een van de beste Poolse kickboksers binnen KSW, is een paar dagen geleden officieel toegetreden tot de organisatie. Maar er werd al lang gespeculeerd over zijn overstap naar MMA. Na de rellen bij Glory 80 in Hasselt werd de Pool zonder pardon op straat gezet door Glory, die Wrzosek als hoofdschuldige aanwees.

Zelfde dag als Glory 81

De Nederlandse kickboksfans kennen Wrzosek als de man die kickbokslegende Badr Hari bruut knock-out trapte tijdens hun eerste ontmoeting in 2021 tijdens Glory 78: Rotterdam. In Hasselt liep diet anders en werd zijn wedstrijd met Badr onderbroken nadat Hooligans het evenement verstoorden.

Nu zal Wrzosek zijn eerste wedstrijd vechten voor KSW op dezelfde dag dat Glory haar evenement houdt in Dusseldorf, Duitsland met in de headliner Jamal Ben Saddik tegen Benjamin Adegbuyi.

Sarara doet al meer dan 10 jaar met succes mee in de kickbokswereld. De Pool heeft onder andere de titels van de FEN-, DSF- en Celtic Gladiator-organisaties. Op KSW 62 in juli 2021 versloeg hij Filip Bradaric bij zijn MMA-debuut in de derde ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws