Zimmerman gaat beruchte rivaal slopen: 'Ik kom om te knokken' Nieuws
Nieuws

Zimmerman gaat beruchte rivaal slopen: 'Ik kom om te knokken'

Zimmerman gaat beruchte rivaal slopen: 'Ik kom om te knokken'

Errol Zimmerman zal morgen tegenover de gevaarlijke Pool Marcin Rozalski in een gevecht onder gemixte regels de kooi in gaan bij KSW 71. De Nederlander komt niet om grappen te maken maar zoals hij zegt "te komen om te slopen".

De Poolse tegenstander van Zimmerman is even berucht als beroemd in zijn land. De vechter die naast het knokken ook een actief motorclublid is kan flink wat verwachten van Zimmerman. In een interview met KSW zegt Zimmerman te komen om als winnaar de kooi uit te lopen.

,,Ik heb voor veel grote organisaties gevochten. Ook een aantal waar ik de naam niet van ga noemen. De fans kunnen morgen bommen verwachten", zegt Zimmerman. De vechter die als enige er in slaagde om Rico Verhoeven knock-out te slaan zegt verder; ,,Ik voel me goed en kan niet wachten tot zaterdag."

Het gevecht welke een K-1 kickboksgevecht zal zijn met de kleine MMA-handschoenen is een debuut voor KSW. Het gevecht zal voor de Nederlandse fans te zien zijn op Viaplay.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws