Eindelijk! Tyson Fury en Jon Jones tegenover elkaar in een UFC-gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Eindelijk! Tyson Fury en Jon Jones tegenover elkaar in een UFC-gevecht

Eindelijk! Tyson Fury en Jon Jones tegenover elkaar in een UFC-gevecht

Dana White de UFC vechtbaas heeft zich gemengd in het geschil tussen kampioen Jon Jones en boksicoon Tyson Fury, en biedt deze de mogelijkheid aan voor een UFC gevecht met Jones.

Vorige week nam Fury Joe Rogan flink te pakken, nadat Rogan beweerde dat Jones de bokser in een straatgevecht zou verslaan. "Ik ben de hardste man van de planeet”, zei Fury.

"Ik heb Joe Rogan iets horen zeggen over mij, en ik was van alle social media af en heb niet gereageerd op die kleine plurk. Die kleine fucking klootzak. Kaalgeschoren dwerg. Ik heb hem horen zeggen dat Jon Jones mij op mijn eentje in een kamer zou kunnen verslaan", zei Fury.

Tyson Fury de UFC kooi in tegen Jon Jones

"Dat denk ik niet. Geen man die geboren is uit zijn moeder kan mij in een kamer verslaan. Wat er ook gebeurt in dat kamertje, ik zal eruit lopen, geen probleem." Jones zag de opmerkingen van Fury en uitte meteen de uitdaging voor een kooi-gevecht.

Gisteravond bood de president van de UFC aan Fury een contract aan om voor zijn organisatie te vechten. "Als hij tegen Jon Jones wil vechten in de UFC, dan maak ik het mogelijk", zei White.

"Tyson, als je het serieus meent, laat het me weten. Tyson en ik hebben een goede relatie...Tyson kan praten, Jon kan praten, ik kan praten, laten we het doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws