UFC-ster Jon Jones wil Tyson Fury klappen geven in de MMA-kooi Nieuws
Nieuws

UFC-ster Jon Jones wil Tyson Fury klappen geven in de MMA-kooi

UFC-ster Jon Jones wil Tyson Fury klappen geven in de MMA-kooi

Jon Jones beweert dat hij Tyson Fury verslaat in de MMA-kooi als de twee elkaar daar zouden treffen. Jones reageert na een woede aanval van Fury tegen Joe Rogan.

De huidige UFC-zwaargewicht kampioen, Jon Jones zegt dat hij bokslegende Tyson Fury zou verslaan als ze elkaar zouden ontmoeten in de MMA-kooi. Ondanks het hypothetische scenario straalt Jones zelfzekerheid uit met betrekking tot zijn prestaties tegen 'The Gypsy King' binnen de kooi.

Fury uitte gisteren zijn frustratie tegenover UFC commentator Joe Rogan, die de kant koos van UFC Hall-of-Famer Jon Jones. Rogan durfde te stellen dat Jones de Brit zou kunnen verslaan als ze hypothetisch opgesloten zouden worden in een kamer en zouden worden gedwongen om te vechten.

Jon Jones reageert op woede aanval van Tyson Fury

Volgens Rogan zouden de kansen van Fury beperkt zijn tot alleen zijn bokstechnieken, terwijl de deskundigheid van Jones in verschillende martial arts de schaal in zijn voordeel zou doen doorslaan.

Als reactie op de passie volle woede aanval van Fury, doet Jones een directe uitdaging naar de bokskampioen. Jones erkent dat Fury momenteel onverslaanbaar is in de boksring en waardeert zijn overheersing in dat domein.

Laten het in de MMA-kooi beslechten

Jones waarschuwt echter Fury om zijn succes in de bokswereld niet te verwarren met wat er zou gebeuren als hij de MMA-kooi zou betreden. 'Bones' beweert dapper dat als Fury echt nieuwsgierig is en zijn achtergebleven twijfels tot rust wil brengen, hij contact op moet nemen met Dana White, UFC-president.

"Hey Tyson, het lijkt erop dat Joe een gevoelige zenuw heeft getroffen. Ik erken dat er momenteel niemand in die boksring is die je kan verslaan", Twitterde Jones. "Maar laten we niet toelaten dat dat je verwart met wat er zou gebeuren als je je voet zou zetten in mijn kooi. Als je ooit je twijfels wilt wegnemen, geef dan Dana een belletje. Ik zal je helpen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws