Antonio Plazibat heeft niets met softies! 'Ik hou van Conor McGregor's stijl! Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Antonio Plazibat heeft niets met softies! 'Ik hou van Conor McGregor's stijl!

Antonio Plazibat heeft niets met softies! 'Ik hou van Conor McGregor's stijl!

Antonio Plazibat staat 17 juni tegenover zijn teamgenoot Tariq Osaro in de kickboksring tijdens Glory Collision 5. Maar de fans hoeven geen soft gedoe te verwachten.

De Kroaat is de gedoodverfde favoriet in het gevecht tegen Osaro, al moet laatstgenoemde absoluut niet onderschat worden. Beide komen voort uit Mike's Gym de sportschool met een grote knock-out reputatie.

Plazibat kan de stijl van Conor McGregor wel waarderen

Tijdens een interview met onze collega's van Champstalk was Plazibat duidelijk, hij houdt niet van de soft approach en snapt vechter die dit wel doen en na samen een gevecht te hebben verkocht via Trashtalk maar naderhand knuffelen dan ook niet.

"Neem Conor McGregor, die zat daar compleet gesloopt op de grond", zegt Plazibat. "Maar hij is dan nog even bruut en zegt iedereen een pak slaag te willen geven". Plazibat is klaar voor het gevecht met Osaro wat hem een kas op het goud van Rico Verhoeven kan opleveren. Bekijk de video voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws