'Conor McGregor maakt Michael Chandler binnen twee rondes af' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Conor McGregor maakt Michael Chandler binnen twee rondes af'

'Conor McGregor maakt Michael Chandler binnen twee rondes af'

Dustin Poirier denkt dat Conor McGregor Michael Chandler binnen twee rondes zal verslaan als de twee uiteindelijk tegenover elkaar komen te staan.

UFC-sterren McGregor en Chandler coachen momenteel ieder een team MMA-talenten voor de TUF-serie en een veelbesproken gevecht staat later dit jaar op het programma.

De Ier hoopt zijn twee-partij verliesreeks te doorbreken nadat hij achter elkaar verloor van Dustin Poirier, terwijl Chandler ook net een nederlaag heeft geleden tegen dezelfde Poirier.

Conor McGregor kan Michael Chandler binnen twee rondes verslaan

Gegeven dat McGregor en Chandler hun laatste partijen met Poirier allebei hebben gevochten, heeft Poirier een goede idee hoe hun geplande gevecht ook af zal lopen en gelooft hij dat de Ier de overwinning zal behalen, mits hij in vorm is.

Poirier zei op The MMA Hour over McGregor tegen Chandler dat als Iers terug komt zoals voor zijn blessure en de lange afwezigheid, hij Chandler binnen twee rondes zal verslaan. McGregor is momenteel genezen van een ernstige blessure, maar Poirier gelooft dat als iemand daarvan kan terugkeren, het de Ier is.

Als hij er 100% bij betrokken is en alle aandacht op de wedstrijd richt, denkt Poirier dat het gevecht voorbij zal zijn binnen twee rondes. Poirier staat zelf ook klaar en vecht in de hoofdpartij van het UFC 291 evenement voor de BMF titel tegen Justin Gaethje op 29 juli.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws