'Zombies bestaan!' Ex UFC-vechter schiet de ene na de andere neer Nieuws
Nieuws

'Zombies bestaan!' Ex UFC-vechter schiet de ene na de andere neer

'Zombies bestaan!' Ex UFC-vechter schiet de ene na de andere neer

Brandon Vera ex-UFC vechter en voormalig ONE zwaargewicht kampioen is druk tijdens zijn pensioen met een nieuwe acteercarrière in Filipijnen, en hij heeft al een hoofdrol in een aankomende horror-film.

De 45-jarige vechter, die in 2022 met pensioen is gegaan, heeft onlangs een contract van 10 films getekend, waarvan de laatste wordt uitgebracht in de film Day Zero, die op 23 mei digitaal uitkomt.

Day Zero is een film gemaakt door Joey De Guzman met Pepe Herrerra, M.J Lastimosa, Joey Marquez en Ricci Rivero die Brandon Vera als co-sterren hebben. De eerste clip uit de film die Bloody Disgusting heeft vrijgegeven, laat Vera zombies kapot schieten en platrijden met een verscheidenheid aan wapens in een actiegebied.

Waar gaat de film Day Zero over?

Hier is de samenvatting van de film: "Na acht incident-vrije jaren in de gevangenis, is een voormalige elite soldaat (Vera) vrijgelaten om eindelijk bij elkaar te zijn met zijn gescheiden vrouw en dochter. Maar hij komt in een wereld terecht die helemaal is veranderd door een gevaarlijk virus met angstaanjagende effecten op het menselijk lichaam.

Verjaagd door hordes zombies, raast hij door het gevaarlijke stadse landschap in een laatste wanhopige poging om zichzelf en zijn familie te redden. Vera begon met acteren na zijn carrière in 2002. Hij maakte direct een impact toen hij voor het eerst bij de UFC kwam en zei dat hij tweevoudig wereldkampioen zou worden, maar helaas, dat heeft hij nooit bereikt.

Na zijn vertrek bij de UFC werd Vera lid van ONE Championship, waar hij wereldkampioen werd tot hij zijn titel in 2021 verloor aan Arjan Bhullar. Na een verlies in zijn volgende gevecht tegen Amir Aliakbari, kondigde Vera zijn pensioen aan, met de bedoeling zich volledig te richten op acteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws