🎥 Conor McGregor breekt teen! 'Eindelijk bewijs' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Conor McGregor breekt teen! 'Eindelijk bewijs'

🎥 Conor McGregor breekt teen! 'Eindelijk bewijs'

Conor McGregor heeft bewijs geleverd dat hij zijn tenen brak, slechts drie weken voor zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov.

Nadat McGregor van Nurmagomedov verloor tijdens UFC 229, beweerde hij dat zijn voet een ballon was, wat veel mensen een excuus vonden. Sinds de nederlaag benadrukt hij ook dat hij twee weken voor de wedstrijd zijn tenen zou hebben gebroken.

In de documentaire 'McGregor Forever', die gisteren op Netflix is uitgebracht, was er beeldmateriaal van hem die tijdens het trainen zijn tenen brak en de directe gevolgen daarvan. Meteen schreeuwde McGregor dat hij zijn tenen had gebroken en was duidelijk veel pijn.

Conor McGregor brak zijn tegen voorafgaande aan wedstrijd met Khabib Nurmagomedov

Na het koelen werd zijn teen terug in de juiste positie gezet, maar de anderen waren nog steeds geblesseerd. In de documentaire is te zien dat de Ier weken aan zijn tenen heeft gewerkt en dat hij speciale schoenen moest dragen tijdens het trainen om een ​​andere blessure te voorkomen.

Ondanks de blessure bleef McGregor doorzetten, maar van zijn aartsrivaal, wat voor hem een hartverscheurende ervaring was. Daarna was kwam hij meer dan een jaar niet in actie voordat hij een eerste-ronde knock-out overwinning behaalde tegen Donald Cerrone. Om daarna achter elkaar te verliezen tegen Dustin Poirier en een gebroken been opliep.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws