Brian Hooi snel klaar met Pool Michal Pietrzak in KSW debuut (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Brian Hooi snel klaar met Pool Michal Pietrzak in KSW debuut (video)

Brian Hooi snel klaar met Pool Michal Pietrzak in KSW debuut (video)

Brian Hooi maakte vanavond zijn debuut bij het Poolse KSW. De Nederlandse topvechter maakte gehakt van Michal Pietrzak in hun weltergewicht gevecht. KSW 72 vond plaats in het Amfiteatr Kadzielnia in Kielce, Polen.

Vroeg in de eerste ronde kreeg Hooi een headkick van de Pool. Hooi stond op en nam vrijwel gelijk wraak door met een linker megastoot de Pool onderuit te slaan. Het gevecht kwam echter niet verder dan ronde een duurde 3 minuten en 20 seconden.

Kom naar Nederland

Hooi die als underdog was aangemerkt ramde Pietrzak naar het canvas en maakte het gevecht af met een aantal stoten. Een top debuut voor Hooi die meteen naam maakt bij KSW. De Nederlander die in eerder in Nederland een vechtverbod kreeg van de Nederlandse Vechtsportautoriteit riep op tot een KSW evenement in Rotterdam.

,,We hebben veel Polen in Nederland, ik woon in Rotterdam, laten we het doen", zei Hooi die Ahoy wel een goede locatie vindt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws