'Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

'Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

Brian Hooi scoorde gisteravond een knock-out van jewelste tijdens UAE Warriors. Zijn rivaal Wisem Hammami had simpelweg geen antwoordt op de Nederlandse topvechter.

Nederlander Hooi die met 24 professionele wedstrijden in zijn achterzak de strijd aanging tegen Hammami die er slechts zeven op zijn conto had staan, debuteerde bij UAE Warriors. Het verschil in ervaring, gecombineerd met de korte voorbereiding van Hammami, was meteen zichtbaar in de eerste ronde.

Wat een trap

In de ronde waarin de Nederlandse vechter meteen op zijn gemak leek en met een gedefinieerd spelplan werd Hammami aangepakt. In de tweede ronde keerden de stoten naar het lichaam van Hammami onophoudelijk terug.

Toen Hammami uiteindelijk beschermend reageerde door zich verdediging te laten zakken, las Bian Hooi de situatie perfect door een hoge trap te geven. Hierdoor ging Hammami knock-out wat het einde van de wedstrijd inluidde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws