Emotionele Pimblett maakt belofte waar met verslaan Leavitt bij UFC Londen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Emotionele Pimblett maakt belofte waar met verslaan Leavitt bij UFC Londen

Emotionele Pimblett maakt belofte waar met verslaan Leavitt bij UFC Londen

Paddy 'The Baddy' Pimblett moest door tegenspoed gaan, maar hij kwam terug op de manier waarop hij beloofde dat hij zou doen. Vanavond versloeg de vechter uit Liverpool Jordan Leavitt met een rear-naked choke.

Het was in ronde twee dat Pimblett de dominantere vechter bleek tegen de gevaarlijke Leavitt die op de grond niet eerder versalgen werd. Daar bracht Pimblett verandering in door een achterwaartse nekklem toe te passen, hierdoor moest de Amerikaan aftikken.

Naderhand staande in de kooi zei hij dat hij enkele uren voor de weging voor het UFC Fight Night 208 in Londen hoorde van de zelfmoord van een vriend. ,,Dat ben ik niet. Dat was shit. Excuseer mij, maar ik ben beter dan dat', zei Pimblett.

Begrafenis

Een emotionele Pimblett riep op tot een einde aan het stigma dat met name mannen hun emoties niet kunnen delen zonder dat het als een zwakte wordt beschouwd. ,,Ik heb liever dat je op mijn schouder huilt dan naar je begrafenis te gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws