Arek Wrzosek treft kickboks fenomeen Bogdan Stoica tijdens XTB KSW Colosseum 2 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Arek Wrzosek treft kickboks fenomeen Bogdan Stoica tijdens XTB KSW Colosseum 2

Arek Wrzosek treft kickboks fenomeen Bogdan Stoica tijdens XTB KSW Colosseum 2

Arek Wrzosek zal op 3 juni vechten tegen Bogdan Stoica die zijn MMA-debuut maakt tijdens XTB KSW Colosseum 2. Zowel Wrzosek als Stoica vochten bij Glory Kickboxing in het verleden.

XTB KSW Colosseum 2 zal op 3 juni live vanuit de PGE Narodowy in Warschau, Polen. Daar zal Wrzosek die na zijn Glory Kickboxing carrière overstapte op het MMA-vechten Stoica verwelkomen die in 2014 bij Glory in de ring stond. De Roemeen zal bij KSW zijn MMA debuut maken.

Strijd der giganten

Wrzosek en Stoica behoeven voor de fans geen introductie, de Pool is vooral bekend om zijn knock-out overwinning op Badr Hari die hij met een hoge trap uitschakelde. Hun latere geplande rematch liep in de soep toen voetbal hooligans rellen veroorzaakte in de Trixxo Arena in Hasselt. Hierdoor werd het gehele event afgelast. Hierna raakte Wrzosek gebrouilleerd met Glory die de Pool de schuld gaven van het incident hem de laan uitstuurde.

De Pool vond en nieuw thuis bij KSW de grootste MMA-organisatie van Europa. Stoica is een van de meest bekende kickboksers die bij letterlijk alle grote organisaties ter wereld in de ring heeft gestaan. Stoica is ook eenmalig SUPERKOMBAT Cruiserweight Champion, eenmalig Enfusion Light Heavyweight en tweevoudig wushu nationaal kampioen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws