Aljamain Sterling beweert dat Henry Cejudo niet dezelfde vechter is als vóór de MMA-sabbatical MMA Nieuws
MMA Nieuws

Aljamain Sterling beweert dat Henry Cejudo niet dezelfde vechter is als vóór de MMA-sabbatical

Aljamain Sterling beweert dat Henry Cejudo niet dezelfde vechter is als vóór de MMA-sabbatical

Aljamain Sterling heeft het gevoel dat Henry Cejudo niet meer dezelfde vechter is als voor zijn MMA-sabbatical. Hoewel 'Triple C' vertrouwen heeft in zijn kansen, heeft Sterling zijn twijfels geuit over de gereedheid van zijn tegenstander.

In een interview met Megan Olivi op ESPN MMA Sterling gevraagd of Cejudo zijn magie niet verloren heeft. Terwijl hij erkende dat zijn tegenstander hard trainde, vraagt hij zich af of de sabbatical invloed heeft gehad. Sterling verklaarde dat hij twijfelt of hij dezelfde Henry Cejudo zal zien als drie jaar geleden. Hij voorspelt dat de snelheid, reactietijd en kracht waar fans gewend aan zijn, misschien afwezig zijn wanneer de twee in de octagon staan.

Henry Cejudo is zijn magie kwijt

Hoewel hij toegeeft dat Cejudo's hoogstaande vechtsport vaardigheden respect verdienen, herinnert hij 'Triple C' eraan dat hun aanstaande gevecht geen worstelwedstrijd is. Sterling's onconventionele titelrun heeft ervoor gezorgd dat hij moeite heeft om het respect van fans te winnen.

Hij won de bantam titel op UFC 259 onder unieke omstandigheden nadat Petr Yan werd gediskwalificeerd omdat hij Sterling illegaal had geraakt met een knie terwijl hij op zijn knieën zat. Fans en zelfs Yan beschuldigden Sterling ervan dat hij de dit expres veroorzaakte om de wedstrijd te winnen. Ten slotte werd zijn recente overwinning op T.J. Dillashaw overschaduwd door de slechte schouder van zijn tegenstander die uit de kom gleed tijdens het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws