'Blij bij Glory weg te zijn, nieuwe kansen!' Arek Wrzosek beter af bij KSW Nieuws
Nieuws

'Blij bij Glory weg te zijn, nieuwe kansen!' Arek Wrzosek beter af bij KSW

'Blij bij Glory weg te zijn, nieuwe kansen!' Arek Wrzosek beter af bij KSW

Arek Wrzosek voormalig Glory Kickboxing vechter, maakt op 20 augustus zijn MMA-debuut bij het Poolse KSW, de grootste Mixed Martial Arts organisatie van Europa. Daar wacht hem een goede toekomst volgens toptrainer-coach Nick Hemmers.

Voor Hemmers is het duidelijk, het ontslag van Wrzosek door Glory opende een grote nieuwe kans voor Wrzosek. De Pool werd genadeloos aan de kant gezet door de Nederlandse kickboks organisatie na de rellen eerder dit jaar in Hasselt. Daardoor viel de rematch van Wrzosek met Badr Hari in het water. Over de stap naar KSW is Hemmers duidelijk.

,,Erg blij met onze nieuwe deal met KSW, het is een echte professionele organisatie. Zij zorgen echt goed voor Arek, zij zien hem als een echter ster, wat hij ook is in Polen", zegt Hemmers. ,,Het verhaal waarom wij de andere organisatie verlieten (Glory. Red.), is lachwekkend om eerlijk te zijn. We zijn er blij daar weg te zijn, erg blij zelfs. "

Lachwekkend

,,Dus ja zij deden een klein raam voor ons dicht, en een grote deur opende zich (KSW. Red.). En we zijn klaar voor een goede toekomst daar. Ik kijk er naar uit met Arek in de KSW kooi te staan en een aantal goede gevechten neer te zetten." Hemmers zoon van voormalig Glory topman Cor Hemmers zegt verder dat het werken met Wrzosek goed verloopt (lees verder onder Instapost.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nick Hemmers (@nickhemmers)

,,Arek luistert goed en is een aardige jongen. Hij denkt na over de adviezen die hij krijgt. Met zijn lengte is hij in zijn voordeel. Ik werk graag met hem." Over ruim een week staat Wrzosek tegenover Tomasz Sarara. De verwachting onder de fans is dat Wrzosek met de winst naar huis zal gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws