🎥 Aljamain Sterling en Henry Cejudo los op elkaar tijdens verhitte laatste UFC 288 staredown MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Aljamain Sterling en Henry Cejudo los op elkaar tijdens verhitte laatste UFC 288 staredown

🎥 Aljamain Sterling en Henry Cejudo los op elkaar tijdens verhitte laatste UFC 288 staredown

Aljamain Sterling en Henry Cejudo moesten gisteravond gescheiden worden nadat hun trash talk uit de hand liep tijdens hun intense staredown voor UFC 288.

Kampioen Sterling verdedigt zijn bantamgewicht titel tegen Cejudo, die na meer dan drie jaar terugkeert later vandaag in Prudential Center in Newark, N.J. Met UFC-president Dana White in het midden, wisselden Sterling en Cejudo beledigingen en voorspellingen uit tijdens de ceremoniële weeg sessie van UFC 288.

De kampioen stak zijn vingers in Cejudos gezicht voordat de uitdager de hand wegduwde, waardoor Sterling een kleine duw gaf voordat ze uit elkaar gehaald werden. Cejudo vertelde de menigte van Newark zijn plannen om een lokaal pizzarestaurant te bezoeken als voorbereiding op een zware maaltijd op zaterdag.

Sterling en Cejuod gaan los bij UFC 288 staredown

“Morgenavond ga ik wat Jamaicaanse jerk kip eten”, zei Cejudo. “Blijf kijken, en ik wordt de nieuwe kampioen.” Met een overwinning zou Sterling de eerste bantamgewicht worden die zijn titel drie opeenvolgende keren verdedigt.

Sterling voorspelde dat hij zijn naam in de geschiedenis van de UFC zal graveren. “Morgenavond ga ik deze gast kapotmaken”, zei Sterling. “‘Triple-zero’ gaat morgenavond kapot. Ik maak hier op de Oostkust geschiedenis als drievoudig verdedigend kampioen. Laten we het feest beginnen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws