UFC haalt oud-kampioen Cejudo uit pensioen voor titelgevecht Nieuws
Nieuws

UFC haalt oud-kampioen Cejudo uit pensioen voor titelgevecht

UFC haalt oud-kampioen Cejudo uit pensioen voor titelgevecht

De UFC is naar verluidt gericht op een gevecht tussen Aljamain Sterling en Henry Cejudo voor februari in Australië. Cejudo is sinds mei 2020 met pensioen maar lijkt van de plank te worden gehaald door de MMA-organisatie.

Afgelopen zaterdag verdedigde Sterling zijn titel tegen TJ Dillashaw in wat een eenzijdige affaire was. Dillashaw had al vroeg last van een schouder die telkens uit de kom schoot. De uitslag was dan ook an snel duidelijk en behield Sterling zijn titel.

Meteen voor de titel

Na de overwinning zegt UFC-president Cejudo terug te brengen en hem de volgende titelkans te geven. De opmerking kwam uit het niets, maar lijken niet verrassend aangezien Cejudo zich weer bij het anti doping test bedrijf USADA had aangemeld. Deze controleren de vechter binnen en buiten de competitie.

Volgens de ervaren MMA-journalist Ariel Helwani richt de UFC zich momenteel op Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo voor UFC 284. De deal is verre van rond op basis van de opmerkingen van Helwani. Cejudo zou echter waarschijnlijk er wel klaar voor zijn, gezien zijn recente opmerkingen over terugkeer naar de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws