Lastpak Hasbulla valt UFC-ster Cejudo aan! 'Geen aanklacht indienen' Nieuws
Nieuws

Lastpak Hasbulla valt UFC-ster Cejudo aan! 'Geen aanklacht indienen'

Lastpak Hasbulla valt UFC-ster Cejudo aan! 'Geen aanklacht indienen'

Het lijkt erop dat voormalig UFC-kampioen Henry Cejudo een waardige tegenstander heeft gevonden. In grootte althans want lastpak Hasbulla nam deze even flink de maat.

De voormalige kampioen bantamgewicht Henry Cejudo roept al enkele maanden op tot een terugkeergevecht. Hij ging in 2020 met pensioen, maar heeft de laatste tijd zin gekregen in wat actie. Hoewel hij is genoemd in gesprekken over titelstrijd, lijkt het erop dat hij zijn actie ergens anders heeft gevonden.

Cejudo werd gespot met MMA-persoonlijkheid Hasbulla. De twee stonden tegenover elkaar in een leuke ontmoeting die veranderde in een kleine schermutseling met de voormalig UFC-kampioen. Deze was zichtbaar licht geïrriteerd maar leek er wel mee om te kunnen gaan. Cejudo gaf in ieder geval aan geen aanklacht in te dienen.

Lichte irritatie

Dit is niet de eerste keer dat Hasbulla een UFC-kampioen aanvalt. Hij was eerder dit jaar aan het filmen met kampioen vedergewicht Alexander Volkanovski en sloeg een cheeseburger recht in zijn gezicht. Dit is het soort capriolen dat Hasbulla's populariteit heeft doen groeien en hem in staat stelde een contract te tekenen met de UFC voor soortgelijke leuke optredens.

Fans zullen dit grappig vinden, want er zijn veel memes geweest die Hasbulla uitbeelden als de perfecte tegenstander voor Cejudo op basis van zijn grootte. Hij wordt altijd gepest met zijn lengte, maar dat heeft hem er nooit van weerhouden om te winnen. Nu is hij misschien de volgende voor kampioen bantamgewicht Aljamain Sterling.

7 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws