'Je wint alleen van oudjes!' UFC-vechtbaas neemt Jake Paul onder vuur Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Je wint alleen van oudjes!' UFC-vechtbaas neemt Jake Paul onder vuur

'Je wint alleen van oudjes!' UFC-vechtbaas neemt Jake Paul onder vuur

Dana White UFC-vechtbaas heeft op brute wijze Jake Paul voor schut gezet voor zijn bokswedstrijd tegen de beruchte Nate Diaz.

Het gevecht die na zijn verpletterende nederlaag tegen Tommy Fury plaatsvindt is alles of niets voor Jake Paul . 'The Problem Child' leed de eerste nederlaag van zijn professionele carrière tegen Fury, die een split decision overwinning behaalde in Saoedi-Arabië eerder dit jaar.

Voor Jake Paul is het gevecht tegen Nate Diaz alles of niets

Paul zal alles op alles zetten wanneer hij de voormalige UFC-superster Diaz in de boksring verwelkomt. Diaz vocht zijn UFC-contract uit met een winst tegen Tony Ferguson in de headliner van UFC 279 vorig jaar september.

Diaz zal zijn geluk beproeven in het boksen wanneer hij op 5 augustus in Dallas, Texas, Paul uitdaagt in een acht-ronden gevecht. Maar ondanks de hoog aangeschreven bokswedstrijd, is UFC-baas White er niet van onder de indruk, omdat hij Paul verwijt dat hij een verouderde vechter uitdaagt.

Nate Diaz gaat niet winnen van Jake Paul

Hij zei: "Ik weet het niet, man. Ik heb geprobeerd om het niet te bekritiseren. Ik hou van Nate. Nate en ik hebben een goede relatie. Luister, Jake Paul ging erop uit om een ​​tegen echte bokser (Tommy Fury. red), te vechten die van zijn leeftijd was, zijn gewicht, en hij verloor."

"Dus zodra hij verliest, gaat hij terug naar een 40-jarige MMA-vechter die kleiner is dan hem en lichter. Luister, het is gewoon een van die gevechten. Het is niet mijn ding." Paul, 26, is 12 jaar jonger dan Diaz, die bekend staat om zijn boksen in MMA. Maar White ziet Diaz niet winnen ondanks zijn reputatie in de UFC-kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws