UFC-icoon Brock Lesnar gebruikte mes in WWE wedstrijd? 'Bloederig zooitje' Pro Wrestling
Pro Wrestling

UFC-icoon Brock Lesnar gebruikte mes in WWE wedstrijd? 'Bloederig zooitje'

UFC-icoon Brock Lesnar gebruikte mes in WWE wedstrijd? 'Bloederig zooitje'

Brock Lesnar liep een bloedende hoofdwond op tijdens zijn partij tegen Cody Rhodes bij Backlash in Puerto Rico afgelopen weekend. Echter wordt de UFC-legende beschuldigd van 'blading'.

Er wordt gespeculeerd dat Lesnar mogelijk een mes (Blading. red), heeft gebruikt om een snee in zijn voorhoofd te maken. Een vertraagde clip van de situatie lijkt echter de claims dat de Beast een mes zou hebben gebruikt te ontkrachten. Zoals te zien was tijdens de hoofdpartij van Backlash was het gezicht van Brock Lesnar een bloedig rotzooitje.

Sneed Brock Lesnar zichzelf in het gezicht?

Veel WWE kijkers geloofden aanvankelijk dat Lesnar een mes verborgen had in zijn handschoenen en het gebruikte terwijl hij op zijn knieën in de hoek zat. Een fan benadrukte echter in een aantal opvallende beelden die je hier kunt bekijken dat Brock Lesnar de snee ogenblikkelijk opliep nadat zijn hoofd tegen de hoek botste.

Toch twijfelen velen hier aan want als je de beelden vertraagt bekijkt is te zien dat Lesnar ver met zijn hoofd boven de ringhoek lijkt te landen. Het is een bekend feit dat het bloedpartijen in de WWE strikt verboden is, en elke artiest die ermee gepakt wordt, ontvangt ernstige gevolgen van het management.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws